Markt voor LCD-monitorarmen:

March 5, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Markt voor LCD-monitorarmen:

E-mailadres: fssales04@fsdzlcd.comofFancy@fsdzlcd.com
Mob: +134 1284 8038 (whatsapp en wechat)
Skype: +86 189 2546 1855
Tel: + 86-769-22705821-815

 

LCD-fabrikant:

/香港冠科实业公司

Fangsheng Electronic (Dongguan (Co., Ltd./HK GuanKe Industrial Limited)

In Gebouw 2, BaiDai Industrial Park, ChangPing Road, DaoJiaoTown, Dongguan,Guangdong, PR China.

广东省东莞市道滘镇昌平路百代工业园2栋

LCD-monitorarm is een apparaat dat wordt gebruikt om aan een computerscherm of tv te bevestigen.Het is gemakkelijk instelbaar, wat betekent dat het minimale inspanning vereist, maar maximale precisie kan bereiken.Op basis van de structuur van LCD-monitorarmen kan deze worden ingedeeld in drie soorten, namelijk Single Arm, Double Arm en Muti-Arm.Van het materiaal kan het worden onderverdeeld als LCD-armen van koolstofstaal en LCD-armen van aluminium.

Regionaal is China het grootste verbruiksgebied van de LCD-monitorarm ter wereld en is China de meest potentiële markt met het snelst groeiende percentage van 4,87%.

Vanuit het oogpunt van de applicatiemarkt is 43,09% het meest actieve en potentiële veld vanwege het wijdverbreide gebruik van consumentenelektronica.Hoewel er een groot verschil is tussen grote bedrijven zoals Ergotron en nieuwe bedrijven, vooral in de prijs van producten, zijn klanten nog steeds bereid meer geld te betalen om producten of diensten van hogere kwaliteit te bereiken.Daarom zal het voor een nieuw bedrijf dat geen eigen kerntechnologie en RandD-team heeft, steeds moeilijker worden om te overleven in deze technologie-intensieve strijd.

Voor prijstrendanalyses is een belangrijke variabele in de prestaties van producenten van LCD-monitorarmen de grondstof aluminiumlegering en staal, met name de snelheid waarmee elke stijging aan klanten kan worden doorgegeven.

De komende jaren zou de wereldwijde omzet van LCD Monitor Arm blijven stijgen met een jaarlijkse groei van 1,65%.Wereldwijd verbruik LCD-monitorarm is 15752,15 K-eenheid.Met de ontwikkeling van technologie en daling van de consumptiekosten, zal de prijs van de LCD-monitorarm blijven dalen en zal ook de winstmarge dalen.

Marktanalyse en inzichten: wereldwijde markt voor LCD-monitorarmen

De wereldwijde markt voor LCD-monitorarmen wordt geschat op 1171,9 miljoen USD in 2020 en zal naar verwachting tegen het einde van 2026 1311,3 miljoen USD bereiken, met een CAGR van 1,6% in 2021-2026.

Wereldwijde LCD-monitorarm-markt: drijfveren en beperkingen

Het onderzoeksrapport bevat de analyse van verschillende factoren die de groei van de markt versterken.Het vormt trends, beperkingen en drijfveren die de markt op een positieve of negatieve manier transformeren.Dit gedeelte biedt ook de reikwijdte van verschillende segmenten en toepassingen die de markt in de toekomst mogelijk kunnen beïnvloeden.De gedetailleerde informatie is gebaseerd op actuele trends en historische mijlpalen.Deze sectie geeft ook een analyse van het productievolume over de wereldmarkt en ook over elk type van 2015 tot 2026. Deze sectie vermeldt het productievolume per regio van 2015 tot 2026. Prijsanalyse is opgenomen in het rapport per type van het jaar 2015 tot 2026, fabrikant van 2015 tot 2020, regio van 2015 tot 2020 en globale prijs van 2015 tot 2026.

Een grondige evaluatie van de beperkingen die in het rapport zijn opgenomen, brengt het contrast met drijfveren in beeld en geeft ruimte voor strategische planning.Factoren die de marktgroei overschaduwen, zijn cruciaal, omdat ze kunnen worden begrepen om verschillende bochten te bedenken om de lucratieve kansen te grijpen die aanwezig zijn in de steeds groter wordende markt.Bovendien zijn er inzichten in de meningen van marktdeskundigen verzameld om de marktbette te begrijpen